Dotekomanie.cz

IDOS 2.3.0 – výluky, zpoždění nebo moje poloha

Aplikaci IDOS, jejíž cílem je přinést uživatelům aktuální jízdní řády, asi nemusím dlouze představovat. Ale přeci, jedná se o moderní aplikaci, která svými funkcemi pomáhá bleskurychle najít jízdní řád, který v danou chvíli potřebujete. Inteligentní doplňování zastávek, správné určení polohy nebo rozšířená vyhledávání pak uživateli dávají velké možnost, co se hledání správného spoje týká.

V nové verzi se dočkáme nejen oprav a vylepšení stability, ale především důležitějších funkcí, které některým chyběly. Osobně jsem rád za rozšířená možností oznámení – zpoždění, odjezdy, příjezdy nebo přestupy. Ještě lepší je možnost vložit svou polohu (udávaná přesnost +- 20 metrů), doplnění menu voleb rozšířeného vyhledávání či lepší zobrazení spojů.

Některé uživatele může též potěšit zobrazení kontaktu na dopravce. Nejdůležitějším však je pravděpodobně lepší signalizace výluk u vlakových spojů nebo možnost si aplikace dát do anglického jazyka. Poslední zmíněná funkce totiž dovoluje i turistům využívat aplikaci, což se jistě bude hodit.

Aplikace též nyní disponuje možnost zrušit reklamy za 49 Kč za jeden rok, nebo 149 Kč na pořád. IDOS je však plně zdarma a můžete aplikaci využívat bez jakýchkoliv problémů.

Exit mobile version