Dotekomanie.cz

Geekbench poodhaluje nový Vibe P2 od Lenova

Než společnost Lenovo postupně odpíská celou značku Motorola na mobilním trhu, tak se nám tady stále budou držet chytrá zařízení s přívlastkem Vibe. Jedno takové si s největší pravděpodobností brzy odbude premiéru, neboť bylo nedávno odhaleno tentokrát skrze benchmark Geekbench. Čínský výrobce v nabídce hodlá model Vibe P1 z loňského roku a jeho vylepšenou variantu Vibe P1 Turbo nahradit novinkou pod názvem Vibe P2.

Lenovo Vibe P2 nesoucí kódové označení P2c72 o sobě toho zatím moc neprozradilo. Nicméně téměř s jistotou můžeme potvrdit čipovou sadu, kterou dodá společnost Qualcomm, a to přesněji Snapdragon 625. Ten disponuje osmi jádry Cortex-A53 běžícími na taktovací frekvenci 2 GHz nebo rovněž grafickým čipem Adreno 506. Dále zveřejněný výčet specifikací v databázi zahrnuje operační paměť RAM o velikosti 4 GB.

Posledním dílem do dnešní skládačky je operační systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. Na první pohled jde o viditelný posun kupředu oproti všem předchůdcům za poslední rok, tedy alespoň co se týče jejich hardwarové stránky. Nakonec nezbývá nic jiného, než doufat v to, že brzy budou k dispozici nové informace, které chystanému telefonu dají jasnější tvář.

Zdroj: browser.primatelabs.com

Exit mobile version