Dotekomanie.cz

Apollo Lite a multitasking [sponzorovaný článek]

Souboj velkých mobilních gigantů se odehrává den co den. Každá funkce může ovlivnit velké množství uživatelů a zrovna operační paměť je jednou ze součástí telefonu, jež je řešena vždy a všude. Velcí výrobci nasazují větší a větší kapacity, kdy nás ohromují s čísly jako 4 nebo 6 GB. Apollo Lite disponuje „pouze“ 4GB operační pamětí. Ovšem velikost není vše, jak se říká.

Mnohdy se setkáme s top modelem, který si i ve své obrovské paměti nedokáže udržet pár aplikací zapnutých a jsou zařízení za velmi nízké ceny, kde je tento problém vyřešen. I na to tak trochu sází menší výrobce Vernee. Nejen že svůj top model za pár korun obdařil více než slušnými specifikacemi, dokonce se můžeme podívat, jak telefon pracuje s vícero spuštěnými aplikacemi naráz.

Na videu níže je velmi krásná ukázka, jak si telefon dokáže chytře uchovat značnou část aplikací v paměti. Uživateli se tak nestane, že by mu nestačila paměť. Též má k dispozici systém odladěný přesně pro své potřeby. Oznámení vám tak nebudou chodit pozdě, aplikace zůstanou otevřeny na stejném místě, jako jste je opustili a mnohem a mnohem více.

Specifikace:

Zařízení si můžete koupit v různých variantách, bavíme se především o barevném provedení, v internetových obchodech. Jedním z nich je i Gear Best, jenž je výrobci nejbližší. Telefon Apollo Lite od společnosti Vernee můžete sehnat ve slevách a akcích již od 200 $, což je v přepočtu okolo 4900 Kč.

Exit mobile version