Dotekomanie.cz

Ulefone akce startuje na 50 $ [sponzorovaný článek]

Společnost Ulefone si nevede na trhu příliš špatně, ačkoliv nepatří mezi ony zásadní výrobce, jejichž zařízení udávají tempo. Ovšem dnes se podíváme na akci v internetovém obchodu Gear Best, skrze který tato společnost oficiálně prodává svá zařízení, konkrétně pár modelů, jejichž cena startuje od 50$. To je jen něco málo přes 1000 Kč.

ULEFONE U007 a další

Možná jste ještě o modelu U007 neslyšeli a ano, odkazuje na tak známého „tajného“ agenta, jenž je proslule známý po celém světě. I to snad tím chce výrobce vzkázat možným zákazníkům. Nicméně se rozhodně nejedná o top model, dokonce ani nezapadá do střední třídy, ale spíše do té nejnižší. Disponuje totiž pouze 5palcovým displejem s HD rozlišením, 2MPx přední kamerou a 8MPx hlavním fotoaparátem.

Pod šasi tepe obyčejný 1,3GHz procesor se čtyřmi jádry a grafickým čipem Mali-400 MP. K dispozici má uživatel 1GB operační paměť a 8GB interní úložiště, které lze samozřejmě rozšířit o dalších 32 GB. Co se baterie týká, moc kapacity samozřejmě nenabídne, ačkoliv pro denní výdrž s nenáročnými komponentami je 2200 mAh akorát. Konektivita není nejrozšířenější, tudíž LTE očekávat nelze. Wi-Fi (802.11b/g/n) a Bluetooth je standardem.

Dobrou zprávou však může být váha 135 gramů a nejnovější verze systému Android 6.0 Marshmallow.

Kde si mohu zařízení zakoupit?

Zařízení si můžete koupit na stránkách internetového obchodu Gear Best, kde je najdete se slevou od 49,99 $, což je v přepočtu přibližně 1220 Kč. Doprava je z čínského skladu zdarma.

Exit mobile version