Dotekomanie.cz

TCL Flash Plus 2 – nejvyšší třída s plným výkonem [sponzorovaný článek]

TCL patří k tradičním čínským značkám telefonů. Své portfolio má tento výrobce docela rozmanité a a ve svých produktech nabízí telefony od nejnižší třídy po tu nejvyšší. Everbuying.net zlevnil jedno z velmi výkonných zařízení jménem TCL Flash Plus 2.

Flash Plus 2 má displej o velikosti 5,5 palců. Jeho rozlišení je fullHD. Přední strana je velmi hezky zpracována a v prostředním hardwarovém tlačítku je umístěno domovské tlačítko. V něm je umístěna čtečka otisku prstů,  jako je tomu u populárních telefonů Samsung. Celá přední strana je navíc chráněna tvrzeným sklem a je designově vedena celá v černé barvě.

Na zadní straně i přední se nachází fotoaparáty. Selfie má rozlišení 5 MPx a zadní hlavní senzor má 13 MPx. Operační systém Android 6 Marshmallow bude moci využívat 3 GB RAM paměti. Procesor má celkem 8 jader, čtyři z nich jsou taktována na 1,8 GHz a další čtyři na 1 GHz. Rozdíl je zde proto, aby při nepoužívání zařízení nebyla zbytečně čerpána energie navíc.

V České republice nezůstanete ochuzeni ani o LTE díky podpoře našich pásem. Kapacita úložiště je pěkných 32 GB. Přítomen je kompas, GPS i možnost používání dvou SIM naráz.

Celé tělo je navíc vyrobeno z kovu. Pokud vás telefon zaujal, doporučuji využít slevové akce v obchodě Everbuying.net, kde je nyní za zajímavou cenu 179 $. Využít můžete i stále trvající akci dne otců zde.

Exit mobile version