Dotekomanie.cz

Nový Elephone P9000 Edge zaujme zahnutým displejem

Od začátku tohoto roku se táhnou spekulace kolem vylepšeného modelu P9000 od společnost Elephone, která dlouhodobě pracuje na variantě Edge se zahnutým displejem po obou stranách. Díky dnešnímu úniku informací si můžeme opět upřesnit nejdůležitější specifikace včetně fotografií. Zřejmě jde už o finální podobu, jak u designu, tak i samotné výbavy. Čínský producent oficiálně spustí prodej snad brzy, neboť termín přetahuje až přespříliš.

Do jeho čela se postaví 5,7palcový displej s 2K rozlišením, který dodá Japan Display. Hlavní výkon zajistí desetijádrový procesor (2,5 GHz) Helio X25 od MediaTeku. Zbytek hardwarové výbavy se rozchází ve dva směry. První nabídne 4GB operační paměť RAM s 32GB úložištěm, kdežto druhá verze překvapí dokonce 6GB pamětí RAM a 128GB úložištěm. Podle zveřejněných snímků lze očekávat celokovovou konstrukci.

Reproduktory s ACC obstarají rovnocennou kvalitu vycházejícího zvuku jako u konkurenčního iPhonu 6s od Applu nebo Galaxy S7 Edge od Samsungu. Zadní část dostane dva senzory fotoaparátu a dual-tone LED blesk. Výrobce slibuje až o 30 % lepší záznamy oproti předchůdci. Budoucí majitelé si po vyfotografování budou moci určit ohniskovou vzdálenost. Navíc ještě domovské tlačítko v sobě ukryje snímač otisků prstů. Základní verze by měla dorazit za cenu 250 dolarů bez daně (tj. cca 6 009 Kč). Prodejní cena u vyšší verze není zatím objasněna.

 

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version