Dotekomanie.cz

INEW U3 4G – standardní výkon za velmi nízkou cenu [sponzorovaný článek]

U čínských mobilních značek už dávno neplatí to, že by se při nižší ceně telefon sekal apod. Technologie pokročila už tak daleko, že si nenároční uživatele přijdou na své i za velmi dobrou cenu. Přesně to platí o novém telefon INEW U3 4G, který je nyní ve slevě v internetovém obchodě Everbuying.net.

Asi nejdůležitější věcí, kterou musím hned pro začátek zmínit, je to, že telefon podporuje všechna LTE pásma v České republice, což znamená, že budete moci využívat nejvyšších rychlostí, při používání mobilních dat operátora. U3 má 4,5 palcový displej. Na přední straně se nachází fotoaparát s 2 MPx senzorem.

Na zadní straně se nachází 5 MPx senzor. Telefon má ze přední strany minimalistický vzhled a nenajdeme zde žádné vychytávky. I přes nižší rozlišení displeje byla využita IPS technologie, která zaručuje kvalitní podání barev.

Vybaven je U3 procesorem na dobré úrovni, jedná se totiž o MediaTek MTK6735, který se využívá hlavně u dražších telefonů. Sloužit vám bude také 1 GB RAM. Kapacita úložiště se zastavila na 8 GB. Jestliže máte více SIM karet, je zde možnost využívat dvě SIM naráz. Nechybí ani GPS. Grafický čip Mali-T720MP je dostačující pro standardně náročné hry. Využívat můžete i infračervený senzor pro ovládání televize a dalších spotřebičů na dálkové ovládání.

Pokud vás tento telefon zaujal, pak si ho můžete pořídit za akční cenu 64 $. Ve slevě můžete zakoupit i poněkud dražší model LETV LeEco LE1 PRO s kupónem „LT1PEB“ za 179 $.

Exit mobile version