Dotekomanie.cz

Samsung představil Gear Fit2 a Gear IconX

Samsung představil dva nové produkty, kterými jsou sportovní náramek Gear Fit2 a dále pak bezdrátová sluchátka Gear IconX, která jsou vhodná především pro sportovce. Náramek i sluchátka mají integrovaný hudební přehrávač a zároveň spolehlivě zaznamenávají vaši sportovní aktivitu. Krom toho obě novinky disponují GPS, takže můžete například později zkontrolovat trasu a délku svého běhu.

Gear Fit2

Gear Fit2 kromě zmíněných vlastností disponuje ještě senzorem tepové frekvence, díky čemuž ještě více zpohodlní vaše cvičení a další sportovní činnosti. Pro zobrazení informací slouží zahnutý AMOLED displej, který je odolný a kromě monitorování fyzické aktivity zobrazí i notifikace.

Specifikace Gear Fit2

Gear IconX

Sluchátka Gear IconX jsou zcela bezdrátová a jsou navržena ergonomicky tak, aby jejich používání při sportování bylo co nejkomfortnější. Jsou lehká, bezpečná k nošení a dodávána se třemi velikostmi nástavců. Jejich aktivace probíhá pouhým vložením do uší. Stejně jako náramek dokáží kupodivu i sluchátka poskytovat zpětnou vazbu o vašem sportování. Měří vzdálenost, rychlost, dobu trvání aktivity, srdeční frekvenci a dokonce i spálené kalorie. Jednoduše se pak dají synchronizovat s aplikací S Health ve vašem smartphonu.

Specifikace Gear IconX

Na český trh se náramek Gear Fit2 dostane v polovině června za cenu 4 999 korun včetně DPH. Sluchátka pak přijdou později, předpokládá se až třetí čtvrtletí letošního roku, přičemž cena bude 5 999 korun s DPH.

Zdroj: tisková zpráva

Exit mobile version