Dotekomanie.cz

Everbuying.net slaví den otců desítkami slev [sponzorovaný článek]

Díky blížícímu se dni otců se Everbuying.net rozhodl spustit další mega slevovou akci na produkty z jejich nabídky. Ta je velmi velká a vybere si opravdu každý. Slevy dosahují až 70 %, což potvrzuje velikost slev.

Do slev se dostaly produkty, které nejsou pouze elektronické. Hodit by se vám mohly nějaké doplňky na kolo, pokud jste cyklisté. Příkladem by mohla být taštička na tyčku, do které je možné ze dvou stran cokoliv vložit. Přímo na tyči je pak umístěn telefon v průhledném vaku, aby při jízdě zařízení nevypadlo.

Zajímavou volbou by mohl být i USB kabel, který má hned 3 různá zakončení. Jedná se o USB C, micro USB a 8 pin. Cena kabelu jsou pouhé 3 $.

Jestliže vlastníte více zařízení s nabíjením přes USB, pak můžete koupit adaptér se čtyřmi výstupy. Tyto porty mají výstup 3,1 A, což je vysoká hodnota, díky které dokážete nabít svá zařízení mnohem rychleji než s obyčejnými. Cena je 2,99 $.

Nynějším hitem jsou drony, i ty se dostaly mezi slevy a jeden takový si můžete koupit za 49 $. Dron má v sobě kamerku, se kterou se dají natáčet videa z výšky. Aktuální pohled můžete vidět na svém telefonu, pokud jej přichytíte nad ovladač a spárujete mezi sebou.

To všechno a spoustu dalších vymožeností lze se slevami nakoupit přes tento odkaz.

Exit mobile version