Dotekomanie.cz

Doogee T6 – Kvalitní značka s příjemnou cenovkou [sponzorovaný článek]

Značka Doogee má svou základnu v Číně. To však neznamená, že by se nejednalo o kvalitní zařízení. O opaku vás mohla přesvědčit i naše recenze Doogee Y300, kterou jsme vám přinesli před několika dny zde. Everbuying.net se rozhodl zlevnit další zařízení této kvalitní značky, tentokrát se jedná o model T6.

Model T6 patří do kategorie zařízení s větším displejem. Jedná se totiž o velikost 5,5 palce. Ten má HD rozlišení. Nekompromisním prvkem T6 je hlavně baterie, má obrovskou kapacitu 6 250 mAh, která zajistí velmi vysokou výdrž na jedno nabití. S takovýmto telefonem se poté nemusíte bát, když budete někde delší dobu bez elektrické energie. Navíc tak odpadá i nutnost nosit s sebou power banku.  Celý displej navíc chrání tvrzené sklo.

V těle T6 je umístěn procesor MediaTek MTK6735. Ten má celkem osm jader taktovaných na 1,5 GHz. Grafický čip MALI-T720 zajistí dostatek výkonu při hraní her. K tomu, aby vše plynule běželo, bude pomáhat 3 GB paměti RAM. Uživatel má k dispozici kapacitu 32 GB, kterou může rozšířit o dalších 32 GB s pomocí microSD paměťovky.

S telefonem se dá samozřejmě i fotit. Kvalitu selfie fotek bude zajišťovat senzor s 5 MPx. Hlavní fotoaparát má celkem 13 MPx a slibuje pořizování kvalitních snímků. Využívat se dá i GPS modul a taktéž se nezapomnělo na senzor okolního světla pro automatické řízení jasu. Podporovány jsou dvě SIM karty v jednom zařízení, plus se v České republice můžete těšit z podpory LTE pásma.

Doogee T6 můžete v Everbuying.net pořídit za akční cenu 149 $. V CZK je to cca 3 500 Kč.

Exit mobile version