Dotekomanie.cz

Asus ZenUI Launcher je nyní dostupný pro všechny v Obchodu Play

Pokud se vám zalíbil launcher z telefonů Asus a sami vlastníte telefon jiné značky s Androidem 4.3 a vyšším, pak pro vás máme dobrou zprávu. Asus ZenUI Launcher je totiž nyní dostupný v Obchodě Play a stáhnout si jej tak může každý, kdo má Android dle již zmíněných kritérií. Mezi výhody ZenUI patří především široká možnost personifikace. Změnit lze jak ikony, tak přechodové efekty mezi jednotlivými plochami, dále pak styl písma a mnoho dalších.

Nechybí podpora motivů, které jsou k dostání přímo od Asusu. Launcher je plynulý a svižný, ale pro někoho možná hůře srozumitelný, alespoň na první pohled. Chce to tedy chvíli na zorientování a prozkoumání všech jeho možností. Po prvním spuštění se zobrazí krátký průvodce a seznámí vás v rychlosti s novým prostředím, jak lze vidět na přiložených snímcích obrazovky. Rovněž si lze při prvním spuštění zvolit, zda chcete v launcheru využívat menu, nebo mít veškeré aplikace na úvodních obrazovkách.

 

Launcher lze stáhnout zdarma z Google Play, a jak již bylo zmíněno zpočátku, podporuje pouze zařízení s Androidem 4.3 a vyšším, což v dnešní době splňuje většina prodávaných i používaných telefonů.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version