Dotekomanie.cz

ProtonMail – vydařený emailový klient pro Android

Na svých telefonech stále častěji vyřizujeme emailovou komunikaci. K tomu využíváme většinou emailové klienty, které jsou různých kvalit. Jednou z nejlepších a nejpropracovanějších je rozhodně nový ProtonMail.

Tato aplikace nabízí vysoký počet možností, jak efektivně využívat svůj čas při řešení emailů. Aplikace má svůj původ ve Švýcarsku, kde se snažili hlavně o bezpečnost celého klienta. Proto, abyste mohli aplikaci používat, je nutné založit si Proton Mail. Vaše zprávy a celá komunikace je přenášena šifrovaně, což chrání vaše soukromí před odposlechem sítě.

Vaše pošta je řazena do kategorií. Můžete si tak rychle procházet přijaté, poslané anebo archivované zprávy. Nechybí ani funkce označení důležitých zpráv pomocí hvězdičky. Při otevření zprávy máte možnost rychlé odpovědi pomocí tlačítka nad textem. Rovněž není problém do emailů připojovat přílohy v podobě dokumentů. Taktéž se dá vytvořit seznam kontaktů, který využijete při posílání nových zpráv.

Aplikace je ke stažení zcela zdarma. ProtonMail je tzv. open source a je vyvíjen ve Švýcarsku. Funkční je na operačním systému Android a iOS.

Exit mobile version