Dotekomanie.cz

UMI Super – 4 GB RAM, 2GHz SoC, LTE a 4000mAh baterie [sponzorovaný článek]

Společnost UMI vstoupila na trh s pár zařízeními a nyní se snaží prorazit s dalším, které vypadá opravdu nadějně. Jedná se o model Super a velmi zjednodušeně řešeno, název hovoří za vše. Uživatel má například k dispozici 4GB operační paměť, 32GB interní úložiště, baterii o kapacitě 4000 mAh nebo 2GHz procesor, a to vše za velmi nízkou cenu.

UMI Super

Už na první pohled si jej lze spojit například i s některými modely od Xiaomi, avšak celkový design je poněkud odlišný. Na přední straně tak najdeme 5,5palcový displej s 2,5D zaoblenými hranami a Full HD rozlišením. Co se kamery týká, pro selfie fotografie můžete použít přední 5MPx fotoaparát, pro normální focení pak hlavní 13 MPx fotoaparát na zádech, spolu s duální přisvětlovací diodou. Níže je ještě umístěna čtečka otisku prstů.

Pod kovovým šasi najdeme 2GHz procesor od MediaTeku – Helio P10, který má osm jader a grafický čip Mali T860MP2. Operační paměť se vyšplhala na 4 GB, což je opravdu dost, interní úložiště činí 32 GB a můžete si jej rozšířit o dalších 256 GB. Kapacita baterie činí 4000 mAh a podporuje rychlé nabíjení skrze port USB typu C.

Myslelo se také na konektivitu, tudíž Wi-Fi má 2,4GHz i 5GHz pásmo a standard 802.11 b/g/n/a, Bluetooth verzi 4.1 a samozřejmě pak LTE. Velmi dobrou zprávou pak je, že je přítomna i frekvence 800 MHz, ovšem oněch 900 MHz už bohužel chybí. Na těchto specifikacích je nainstalován Android 6.0 Marshmallow. Nakonec by bylo dobré zmínit, že váha zařízení je trochu větší – celých 185 gramů.

Kde si mohu telefon UMI Super zakoupit?

Telefon si můžete koupit na stránkách internetového obchodu Gear Best, kde jej najdete se slevou za cenu 179 $, což je v přepočtu přibližně 4300 Kč. Doprava je z čínského skladu zdarma. Je nutné uvést kupón GBSUPER.

Exit mobile version