Dotekomanie.cz

Tipy na zajímavé a levné příslušenství [sponzorovaný článek]

Je tu další týden a my vám dnes přinášíme několik tipů na zajímavé příslušenství ve spolupráci s internetovým obchodem CNDirect.com. Představíme si endoskop pro váš telefon, dále také vyměnitelné čočky pro váš fotoaparát k vytvoření třeba fish-eye efektu a nakonec také nějaké wearables.

Využít můžete slevové kupóny CNblog5, CNblog10.

První dnešní položkou je, jak jsem zmiňoval v úvodu, endoskop. Jedná se o miniaturní zařízení s 3,5 metru dlouhým kabelem. Kamerka na konci má pak maximální rozlišení 1280×720, to si ale užijete jen pro připojení k počítači. K telefonu probíhá přenos v rozlišení 640×480. Voděodolnost zajišťuje certifikace IP67. Provozní teplota činí -20 až 85 stupňů Celsia. Podporované telefony musí mít Android a umět funkci USB On-The-Go. Kamerka na konci má také k dispozici LED diody pro přisvícení.

Kupujte zde. Cena byla stanovena na krásných 10 dolarů, což je v přepočtu asi 240 Kč.

 

Další zajímavou koupí můžou být čočky pro váš telefon. Jedná se o sadu tří vyměnitelných čoček. Ta největší z nich slouží pro pořizování fish-eye záběrů. Dále zde nalezneme jednu pro pořizování širokoúhlých záběrů a nakonec jedna pro makro snímky opravdu z minimální vzdálenosti. Kompatibilita je zajištěna s téměř všemi telefony, kam se dá připnout. K dispozici je také v mnoha barvách jako třeba černá, modrá nebo žlutá.

Níže si pak můžete prohlédnout, jaké snímky lze s takovouto čočkou vytvořit. Ve skutečně opravdu fish-eye efekt dokáže vyfotit vše, dokonce i skoro vedle vás. Jedná se tedy o vskutku zajímavé příslušenství za velmi lidovou cenu.

Kupujte zde za krásné 2 dolary (v přepočtu asi 50 Kč)

 

 

Nakonec tu máme jedny chytré hodinky, které vám především spočítá vaše kroky. S vaším telefonem komunikují přes Bluetooth verze 3.0. Displej je pouze základní s úhlopříčkou 0,95 palce. Ze sportovních funkcí vám změří vzdálenost, spočítá kroky a třeba spálené kalorie. Potěší hezký design s kovovým tělem a koženým páskem.

Kupovat můžete zde za cenu 38 dolarů.

 

Exit mobile version