Dotekomanie.cz

Samsung představil limitovanou edici Galaxy S7 edge Injustice Edition

Samsung nově představil limitovanou edici top modelu, který pojmenovali Galaxy S7 edge Injustice Edition. Telefon je oslavou třetího výročí populární mobilní hry Injustice: Gods Among Us a vznikl ve spolupráci s Warner Bros. Interactive Entertainment a DC Entertainment.

„Velice rádi jsme spolupracovali s Warner Bros. Interactive Entertainment a jsme potěšeni že můžeme fanouškům hry Injustice: Gods Among Us nabídnout limitovanou edici smartphonu Galaxy S7 edge“ – řekl Younghee Lee, víceprezident globálního marketingu, IT a mobilní divize společnosti Samsung Electronics.

Smartphone je celý černý se zlatými detaily a logem Batmana na zadní straně. Zařízení se bude ve vybraných zemích prodávat spolu s brýlemi pro virtuální realitu Gear VR, s kreditem do hry Injustice a jěště s Oculus VR poukázkami (produkty v balení se mohou lišit v závislosti na trzích a mobilních operátorů).

Telefon se začne prodávat 13. června a to zatím jen v některých zemích: Čína, Singapur, Jižní Korea, Latinská Amerika, Rusko a další země, které mají být brzy oznámeny. Cena zatím nebyla oznámena.

Mobilní hra je zdarma ke stažení v Obchodě Play:

Zdroje: samsungmobilepress.com, samsung.com

Exit mobile version