Dotekomanie.cz

Instagram představil nový vzhled pro své aplikace [aktualizováno]

Aktualizováno 11. 5.

Mysleli jsme si, že si Instagram interně hraje s novým vzhledem a nějakých výsledků se dočkáme až za několik měsíců. Avšak nyní došlo na představení nové aplikace, která je předělána do bílé a černé. Jen ikona prošla razantnější změnou a je nyní pestrobarevná. Aktualizace je již dostupná pro iOS, majitelé Androidů si budou muset chvíli počkat.


Původní článek 28. 4.

Instagram si drží svou podobu už velmi dlouho, ale zjevně se připravuje přepracovaný design, který by neměl jít ani jedním běžným stylem. Například u sesterské aplikace Facebook si pohrávají vývojáři s Material Design, tak zde bychom se mohli dočkat něčeho jiného.

V tuto chvíli jsou k dispozici snímky obrazovek testovací verze Instagramu. Na nich jde vidět, že aplikace byla převlečena do černé a bílé. Nevíme, jestli se jedná o finální podobu, ale rozhodně se jedná o zajímavý nápad. Dalo by se takto vyniknout fotografiím a design aplikace by neovlivňoval prožitek z obsahu.

Pro větší představu jsme pořídili snímky obrazovek současné verze (vlevo), abyste mohli porovnat hlavní rozdíly. Jestli se změní i ikona aplikace, nevíme, ale je možné, že nabídne podobný design.

 

 

 

 

 

 

Zdroje: gsmarena.com, theverge.com

Exit mobile version