Dotekomanie.cz

Super blázniviny na April Fools Day [sponzorovaný článek]

Bláznivý první dubnový den je úspěšně za námi a dnes si tak můžeme ukázat super bláznivé dny, které probíhají od 1. do 5. dubna v internetovém obchodu Gear Best, kde nyní naleznete nejen velmi zlevněná chytrá zařízení, ale dokonce i všemožné zábavné či vtipné předměty, které by se vám mohly líbit.

Můžete tak najít slevy na telefony jako Redmi Note 2 od společnosti Xiaomi, který disponuje 2,2GHz procesorem, 32GB interním úložištěm, 2GB operační pamětí a bohužel jen základní podporou LTE. Dále poskytuje 3000mAh baterii. Vše za cenu blížící se ke 3500 Kč. Dostupnost v evropském skladu taktéž potěší, ačkoliv z čínského máte ještě zařízení o pár dolarů levnější.

Dále zde máme například nositelné zařízení, konkrétně hodinky NO 1 G3, které vypadají jako nejnovější model Gear S2 od Samsungu, ovšem cenově jsou absolutně někde jinde. K dispozici má uživatel podporu GSM sítí, Bluetooth 4.0 a kompatibilitu s androidími či jablečnými zařízeními. Cena hodinek tak klesla pod 1400 Kč. Doprava z čínského skladu je zdarma.

Zdroj: gearbest.com

Exit mobile version