Samsung odhalil Galaxy XCover 3 Value Edition

Samsung odhalil Galaxy XCover 3 Value Edition
2016-04-25T07:00:24+02:00
• 25. 4. 2016
1

Jeden nový přírůstek mezi odolné telefony zařazuje společnost Samsung. Nejde zrovna o žhavou novinku, ale o vylepšenou variantu již prodávaného modelu Galaxy XCover 3. Aby ho případní zájemci v obchodech rozlišili, tak jihokorejský výrobce mu do názvu přidal pouze známý přívlastek Value Edition. Nicméně toto zařízení nedává moc velký smysl, protože telefon ve skutečnosti doznal jen dvou změn.

Galaxy XCover 3 Value Edition

Součástí robustní konstrukce je 4,5palcový displej s rozlišením 480 x 800 pixelů, který žene čtyřjádrový procesor Marvell Armada PXA1908 a 1,5GB operační paměť RAM. Úložiště sice pojme 8GB dat, avšak případný nedostatek místa lze řešit paměťovou microSD kartou. Zadní část zabírá 5megapixelový fotoaparát a baterie o velikosti 2 200 mAh. Samozřejmostí jsou dvě důležité certifikace (IP67, MIL-STD 810G) zajišťující vysokou odolnost.

Pokud znáte výbavu základní varianty, tak si možná říkáte, že specifikace mají přes kopírák. V každém případě XCover 3 Value Edition nabídne novější systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow a prodejní cena klesla dolů o 50 dolarů (tj. cca 1 204 Kč). Tímto základní provedení nepatrně ztrácí na atraktivitě. Samsung neoznámil zatím zahájení prodeje, přesto už známe cenu, která bude začínat u hranice 250 dolarů (tj. cca 6 021 Kč).

Zdroj: slashgear.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Specifikace jako z roku 2012

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat