Dotekomanie.cz

Huawei P9 Lite – specifikace [aktualizováno]

Aktualizováno 14. 4.

Ačkoliv Huawei zatím mlčí o existenci odlehčené verze letošního top modelu, tak se na světlo světa dostávají specifikace Huawei P9 Lite.

Specifikace Huawei P9 Lite:

Nyní si musíme jen počkat na oficiální uvedení a české ceny, pokud se tedy objeví v Česku.

Původní článek 7. 4.

Včera společnost Huawei představila novinky P9 a P9 Plus, které lákají především na své fotografické schopnosti. V tuto chvíli známe i českou cenu základního modelu Huawei P9 32GB – 14 990 Kč. Mnozí se ale začali zajímat, jestli bude uveden také model Huawei P9 Lite, jakožto nástupce loňského Huawei P8 Lite.

Ačkoliv nedošlo na oficiální představení, tak ruská redakce Hi-Tech.Mail.Ru dostala příležitost se podívat na odlehčenou verzi. Dozvídáme se jen část specifikací, Huawei neposkytlo například kompletní specifikace.

V základu Huawei P9 Lite nabídne 5,2palcový Full HD displej, což je výrazně vylepšení od P8 Lite. K dispozici budou dvě varianty podle paměti RAM. Základní model nabídne 2 GB RAM a vybavenější má pak ve specifikacích 3 GB RAM. U obou bude k dispozici 16GB úložiště s možností rozšíření o paměťovou microSD kartu (o velikosti až 128 GB).

Na zadní straně najdeme čtečku otisků prstů a jeden 13MPx foťák. Přední strana potěší milovníky selfie – zde je 8MPx kamerka. Všemu bude dodávat energii baterie o kapacitě 3000 mAh.

Více informací v tuto chvíli není k dispozici. Taktéž neznáme cenu nebo dostupnost, ale dá se předpokládat, že by se cena mohla pohybovat kolem 8 000 Kč.

Zdroje: ubergizmo.com, androidheadlines.com

Exit mobile version