Dotekomanie.cz

Honor V8 – další tříoká novinka v přípravě [aktualizováno]

Aktualizováno 25. 4.

Společnost Huawei začala lákat na novinku z řady Honor, která nese název Honor V8. Nyní se dozvídáme další informace prostřednictvím čínského úřadu TENAA. Kromě toho se nám nabízejí také první fotografie.

Specifikace Honor V8 (oficiálně nepotvrzené)

Jak lze vidět, jsou k dispozici dvě verze podle procesorů. Model s Kirin 955 nabídne 64GB úložiště a Kirin 950 pak bude mít 32GB. K oficiálnímu představení by mělo dojít již 10. května.

Původní článek 20. 4.

Společnost Huawei před časem představila novinku Huawei P9 se dvěma fotoaparáty na zadní straně. Nejedná se o první zařízení ze stáje tohoto výrobce s podobnou konfigurací – tím myslím Honor 6 Plus. Nyní se ukazuje, že v rámci smartphonů Honor přibude další zařízení s dvěma foťáky na zadní straně.

V tuto chvíli nemáme k dispozici mnoho informací, ale výrobce se pochlubil, že se dočkáme představení již 10. května v Číně. Následně by se tříoká novinka mohla objevit v distribuci v Evropě. Pravděpodobně můžeme i tentokrát očekávat mobil s dobrým poměrem ceny a výkonu.

Můžeme jen spekulovat, že by Honor V8, tak se má jmenovat nové zařízení, mohl disponovat procesorem Kirin 950, který bude pravděpodobně doplněn o 4GB paměť RAM. Co se týče foťáků, mohl by výrobce zakomponovat 12MPx senzory. Více se tedy dozvíme až v květnu.

Zdroje: gsmarena.com, fonearena.com

Exit mobile version