Dotekomanie.cz

Google Analytics – nový design i funkce

Google pokračuje v aktualizaci aplikací, přičemž tentokrát přišel na řadu Google Analytics. Ten nyní vychází pro Android ve verzi 3.0 a přináší nový design ve stylu Material. Kromě toho jsme se dočkali i nové ikony, která jde svou cestou a nezapadá do nedávno představené změny jiných aplikací a služeb.

Původní a nová ikona

Změna se na první pohled dotkla barev, ale i samotné zobrazení dat je nyní podrobnější, aspoň z mého pohledu. K dispozici mám větší rozmezí statistik. I samotný výběr úseku, za který se mají zobrazovat informace prošel razantní změnou. V základu je k dispozici týdenní, ale po kliknutí na tuto položku si lze vybrat denní, měsíční nebo vlastní, přičemž je možné zvolit, s čím se mají data srovnávat, abyste viděli procentuální rozdíly.

Mezi novinky také patří nový způsob sdílení souhrnů. Po výběru metriky a časového úseku si můžete nechat uložit tuto zprávu. Jde ji také sdílet v podobě obrázku.

Celkově se mi zdá, že po otevření inovované aplikace se na vás nahrne neuvěřitelné množství informací. Také zde najdete hojné možnosti nastavení a uzpůsobení.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version