Dotekomanie.cz

WorldSBK Live Experience 2016 – svět superbiků pod palcem

Po dlouhé zimě se každý fanoušek motocyklového sportu dočkal, začínají nám další sezóny závodů. Série SBK již začala, přičemž jsme se dočkali zcela nové aplikace.

WorldSBK vyšla před sezónou, která bude velmi dlouhá. Aplikace vám přináší kompletní informace o dění ve světě Superbiků. K dispozici budete mít pohledy do zákulisí, vyjádření jezdců před i po závodech a mnoho fotografií s videi.

Během závodů, které se konají většinou během víkendů, můžete aplikaci využívat jako časoměřič, protože je přítomen live timing, a dokonce i sledování jezdce na celé trati. Musím vyzdvihnout obrovskou výhodu jež spočívá v tom, že za aplikaci nemusíte vůbec nic platit. Vše je zcela zdarma. V těchto závodech si dovolím zmínit našeho jezdce Karla Abraháma po přechodu z MotoGP, Ondřeje Ježka a Jakuba Smrže (v minulých letech).

WorldSBK nabízí i živý komentátorský přenos. V nabídce se dají najít profily všech jezdců včetně jejich popisu. Pro nedočkavce si autoři vývojáři připravili upozornění na závodní víkend a další vychytávky.

Aplikace je dostupná pro operační systém Android a iOS zcela zdarma.

Exit mobile version