Dotekomanie.cz

Vyzkoušejte Deezer v nové podobě pro Windows 10, zatím jen v beta verzi

Streamovací hudební služba Deezer je o krok napřed před konkurencí, jako první totiž vydala novou verzi svého klienta přímo pro Windows 10. Groove od Microsoftu má sice vlastní aplikaci už dlouho, v ČR ale služba není dostupná a v dohledné době ani nebude. Spotify mezitím úplně zaspalo a svou aplikaci pro Windows Phone 8.1 aktualizovalo naposledy někdy v minulém roce, postrádá tunu funkcí a má ještě staré logo.

Nový Deezer se zatím nachází v beta verzi a není ještě 100% funkční. Chybí zde zatím spoustu funkcí, nejde si například nastavit kvalitu zvuku, chybí přehrávání skladeb bez mezer nebo absence přihlášení pomocí Google účtu. Někteří Premium+ uživatelé dokonce hlásí nemožnost si stáhnout hudbu pro offline poslech, ačkoliv už funkce v nové verzi implementována je. Ani vzhled aplikace a její ovládání není dotažené do konce, dá se však očekávat změna k lepšímu s příchodem stabilní verze.

Společnost si na svém blogu pochvaluje, že díky použití univerzálního kódu se teď může soustředit pouze na jednu aplikaci, místo původních dvou samostatných verzí pro telefon a tablet. Aktualizace tak budou vycházet naráz pro mobily, tablety i PC a na všech zařízeních budou totožné funkce a ovládání.

Nový Deezer pro Windows 10 můžete vyzkoušet nyní prostřednictvím odkazu níže.

[winphone cena=“]deezer-music-preview/9nblggh6j7vv[/winphone]

Testováno na konvertibilním notebooku Lenovo Yoga 500-14ISK s Windows 10.

Zdroj: blog.deezer.com

Exit mobile version