Dotekomanie.cz

Ochutnávky #24 – Samsung Galaxy S7 edge

Do redakce nám včera odpoledne dorazil nový top model od Samsungu, Galaxy S7 edge. Na první pohled se jedná o velmi pěkný telefon, precizně zpracovaný a bez jediné viditelné chybičky. Hodně se také podobá předchozímu Galaxy S6 edge+, kvůli čemuž mě osobně nenadchl stejně tak, jako zmíněný předchůdce, jelikož si jsou oba modely velmi podobné.

Přesto po podrobnějším pátrání narazíme na rozdíly, které jsou patrné zejména na zadní straně telefonu, kde došlo k výraznému odebrání vystouplé části fotoaparátu. Rozvržení prvků je pak stejné, nahoře nalezneme jen mikrofon a šuplík pro SIM kartu a v tomto případě i microSD kartu, vpravo se usídlilo odemykací tlačítko, zatímco ovládání hlasitosti nalezneme nalevo. Dole se nachází jack na sluchátka a nabíjecí konektor, kterým je ještě stále micro USB, k použití nového USB-C se Samsung prozatím neodhodlal.

Zároveň s novinkou udělal Samsung tak trochu nepořádek ve variantách a různých kombinacích použitého hardwaru. Jedná se o procesor a senzor fotoaparátu, uvedeme si tedy již teď vše na pravou míru, abychom vám ušetřili případné dotazy v komentářích.

Námi testovaný model tedy disponuje procesorem Exynos 8890 a senzor fotoaparátu je v tomto případě Sony IMX260. Níže přikládáme ještě pár fotografií telefonu, na zbytek si budete muset ještě chvíli počkat do kompletní recenze.

Exit mobile version