Dotekomanie.cz

LEAGOO Elite 1 – 3 GB RAM, 32GB úložiště a LTE [sponzorovaný článek]

Po delší době se společně podíváme na model, jenž konkuruje tomu předchozímu. Dnes se však jedná o Elite 1 od společnosti LEAGOO, která je již v mobilním odvětví velmi dobře známá. I tentokrát bychom mohli vypíchnout jako hlavní vlastnosti 3GB operační paměť, dostatečně velké interní úložiště či podporu českých LTE frekvencí.

LEAGOO Elite 1

Na přední straně též najdeme 5palcový displej s Full HD rozlišením, což potěší velmi mnoho uživatelů – nepříliš velké rozměry s dobrým rozlišením. Přední, 8MPx kamera, na vršku zařízení, tvoří společně se senzory, reproduktorem a přisvětlovací diodou výbornou kombinaci. Focení selfie fotografií bude opět o něco lepší. Vespod je pak umístěno hardwarové tlačítko domů, jež zároveň slouží i jako čtečka otisku prstů.

Na kovových bocích najdeme kolébku hlasitosti, power button, šuplíček pro vložení microSD či SIM karty a nakonec chytré tlačítko – využít jej můžete pro mnohé funkce. Záda ukrývají 13MPx hlavní fotoaparát a duální přisvětlovací diodu. Velmi strohý a přitom elegantní design je tedy složen ze skla a kovu, navíc zlatá varianta vypadá nadmíru dobře.

Pod šasi tepe 1,3GHz procesor od MediaTeku s grafickým čipem Mali-T720. Doprovází jej 3GB operační paměť, 32GB interní úložiště, jež lze rozšířit o dalších 32 GB, a nakonec baterie o kapacitě 2 300 mAh, což není nejvíce. Na této sestavě je předinstalován Android 5.1 Lollipop. Podpora LTE sítí (FDD-LTE 800/1800/2100/2600 MHz) je samozřejmostí, Bluetooth 4.0, Wi-Fi či GPS též.

 

Kde si mohu telefon LEAGOO Elite 1 zakoupit?

Telefon si můžete koupit na stránkách internetového obchodu Gear Best, kde jej najdete se slevou v evropském skladu za cenu 167,99 $, což je v přepočtu přibližně 4 154 Kč. Doprava je z čínského skladu zdarma.

Exit mobile version