Dotekomanie.cz

Instagram pro Windows 10 Mobile se ukazuje na prvním videu

Instagram-Windows-10-Mobile

Microsoft při představování svých nejnovějších Lumií 6. října minulého roku tak trochu naznačil i přípravy nových univerzálních aplikací pro Windows 10 Mobile z dílen Facebooku. Zatímco aktualizovaný Facebook se již testuje v uzavřené beta verzi, o novém Instagramu doposud nepadla ani jedna zmínka. Italskému webu WindowsBlogItalia se ale naskytla exkluzivní příležitost Instagram pro Windows 10 Mobile vyzkoušet a přináší první video a snímky obrazovky.

Zatímco současný Instagram Beta pro Windows Phone 8.1 byl publikován před 2,5 lety a postrádá hromadu funkcí, nová verze pro Windows 10 má obsahovat všechny dostupné funkce, včetně například nahrávání videí. Vývojáři totiž využili možností projektu Islanwood dovolující upravit aplikace z iOS tak, aby bez problému fungovaly i na telefonech s Windows. Windows 10 Mobile verze tak bude vypadat skoro stejně jako Instagram pro iPhony, jak si můžete všimnout na obrázcích a videu.

Nová verze Instagramu se však teprve nachází v rané fázi testování, je plná chyb a přístup k ní má jen skupina vyvolených. Pro více detailních screenshotů zavítejte na web WindowsBlogItalia.

Zdroje: windowsblogitalia.com, reddit.com

Exit mobile version