Dotekomanie.cz

Nová aktualizace lehce zlepšuje Google Mapy

Nová verze Google Map nepřináší ani tak mnoho nového, jako že se spíše soustředí na vylepšování a optimalizaci. Aktuální verze aplikace nese číslo 9.20 a je postupně šířena mezi uživatele. První drobnou úpravou je samotné uspořádání fotografií, které se nyní nacházejí přímo v recenzích. Původně byly fotografie a recenze stejného autora rozděleny, ale nyní jsou fotky součástí recenze. Je to malá drobnost bez zásadnějšího významu.

Další vítanou novinkou je možnost přidání vlastního místa v historii polohy. Místem může být již skutečné místo v Google Mapách nebo lze přidat vlastní, zcela nové místo. Tato změna nemá vliv na vaší trasu. Funkce se může hodit v případě, kdy automatické rozpoznání selže, což se v mém případě děje celkem často.

Menší změna se dostala také do nastavení, kde je nyní možné zapnout hlasové povely navigace při hovoru. Pokud vám tedy vyrušování během hovoru nevadí, je to další volitelná položka. Poslední úprava se dotkla samotné grafiky navigace, která nyní lépe zviditelňuje místa změny směru, čímž zvyšuje přehlednost navigování. Google v tomto roce plánuje kolem map velké věci, takže tohle není první, ani poslední aktualizace.

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version