Dotekomanie.cz

Facebook rozšiřuje tlačítko „To se mi líbí“ o další reakce [aktualizováno]

Aktualizováno 24. 2.

V minulém roce jsme vás informovali, že si Facebook pohrává se změnou tlačítka „To se mi líbí“. Původní reakce zůstává, ale nyní máte k dispozici další způsoby vyjádření. Nyní tedy lze zaslat úžas nebo naštvání. Nové reakce jsou dostupné v mobilních aplikacích, případně budete muset vyčkat na aktualizaci.

Introducing Reactions from Facebook on Vimeo.

Původní článek 9 .10.

Facebook si již delší dobu pohrává s myšlenkou rozšíření možnosti vyjádření se, skrze obyčejné tlačítko, jelikož psaní komentářů je náročné a jedno kliknutí ušetří čas. Před měsícem tvůrce Facebooku, Mark Zuckerberg, začal šířit zprávy a oficiálně potvrzovat, že se časem může objevit tlačítko „dislike“.

Nyní se dozvídáme, že Facebook začal s testováním nové funkce na reakcích uživatelů ze dvou zemí – Španělska a Irska. Obyvatelé těchto dvou států se tedy těší  z této možnosti, co to ale vše obsahuje? Konkrétně se má jednat o vyjádření různých emocí, místo původně zamýšleného expresivního tlačítko like. Nově tak můžete u příspěvku vyjádřit například lásku, hrůzu, humor či smutek.

Zatím není jasné, kdy přesně se nové funkce dostanou do ostatních regionů nebo zemí, jelikož tento druh testování může trvat týdny i měsíce. Vše tak záleží na výsledcích a statistice používání nových tlačítek pro vyjádření emocí.

Zdroj: androidauthority.com

Exit mobile version