Dotekomanie.cz

Evan Blass – HTC One M10 se již blíží

HTC se pravděpodobně nepřipojí k LG či Samsungu při oznamování nových top modelů na letošním MWC. Nicméně v následujících týdnech bychom se měli dočkat představení zatím nepotvrzeného modelu. Nyní se k nám dostává fotografie – díky Evan Blass (@evleaks), na níž prý máme ono zařízení vidět. Při prvním pohledu však připomíná model A9.

Pokud se tedy správně domníváme, má se jednat o model M10, jehož podobnost s předchozím modelem A9 je téměř nepopiratelná. Bohužel drobné úpravy, které byly provedeny, aby se tyto dva modely nepodobaly, jen vyústily v to, že nyní se telefon ještě více podobá jablečným telefonům. V horní části jsou též vidět anténní pásky. Na druhou stranu nikde nevidíme logo HTC nebo již zaběhlé Boomsound reproduktory.

Již dříve unikaly zprávy o tom, že model M10 má disponovat Snapdragonem 820, 4GB operační pamětí RAM či 5,1palcovým AMOLED displejem o rozlišení QHD (1440 x 2560 pixelů). Pokud se budeme držet historie, teoreticky se můžeme dočkat představení telefonu během měsíce až dvou. Bohužel žádné oficiální zprávy nejsou k dispozici, prozatím.

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version