Dotekomanie.cz

BLUBOO XTOUCH – 3 GB RAM, 32GB interní úložiště a LTE [sponzorovaný článek]

Čínská společnost BLUBOO nevytváří jen tak nějaké telefony a jedná se o giganta mezi těmi menšími na asijském trhu. Nicméně stále jsou cílem této společnosti méně náročnější uživatelé, kteří potřebují telefon s dostatečnou výdrží, trochu předimenzovanými komponentami či podporou základních funkcí.

BLUBOO XTOUCH

Dnes se tak opět podíváme na telefon, jehož předností není velký displej, nýbrž kapacitní 5palcový s Full HD rozlišením (1080 x 1920), přední 8MPx kamerou, vedle níž jsou senzory světelnosti a vzdálenosti, a nakonec přední hardwarovým tlačítkem, které zároveň slouží jako čtečka otisku prstů. Na boku najdeme kolébku hlasitosti, power button, druhá strana pak ukrývá slot na microSD a SIM kartu. Zadní strana ukrývá 13MPx fotoaparát a duální přisvětlovací diodu.

Pod kovovým šasi tepe známý 1,3GHz procesor od MediaTeku s osmi jádry a grafickým čipem Mali-T720. Doprovází jej 3GB operační paměť a 32GB interní úložiště, jež si lze rozšířit pomocí microSD karty o dalších 64 GB. Jako systém je zvolen Android 5.1 s nástavbou výrobce. Podpora 2G a 3G sítí je samozřejmostí a podpora LTE (4G sítí) je velmi příjemná, navíc pro uživatele v Česku, telefon disponuje podporou frekvenci 800 MHz. Kapacita baterie se vyšplhala na 3 050 mAh.

Dále zde mám podporu nejnovějšího stadnardu Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac, 2,4 i 5 GHz), GPS či Bluetooth.

Kde si mohu telefon BLUBOO XTOUCH zakoupit?

Telefon si můžete koupit na stránkách internetového obchodu Gear Best, kde jej najdete se slevou v evropském skladu za cenu 167,99 $, což je v přepočtu přibližně 4 154 Kč. Doprava je z čínského skladu zdarma.

Exit mobile version