Xiaomi Redmi Note 3 Pro je na světě

Xiaomi Redmi Note 3 Pro je na světě
2016-01-15T07:15:37+02:00
• 15. 1. 2016

V pořadí třetí generace modelu Redmi Note si vysloužila další dva bratříčky, kteří protentokrát nesou přívlastek Pro. Společnost Xiaomi je připravila ve dvou provedeních a ty se od sebe liší pouze hardwarovou výbavou. V každém případě byla zachována charakteristická velikost displeje, poměrně velká baterie a v neposlední řadě nízká prodejní cena. Čínský výrobce nezahálí s prodejem, protože novinka bude k dispozici již v druhé polovině ledna.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (2)

Jeho přední část zabírá 5,5palcový displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů a 5megapixelová kamerka na selfie snímky. Uvnitř běží šestijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 650 o taktovací frekvenci 1,8 GHz po boku grafického čipu Adreno 510. První verze nabízí 2GB operační paměť RAM a 16GB úložiště, kdežto druhá varianta zaujme 3GB pamětí RAM a 32GB úložištěm. Podpora paměťových microSD karet bohužel není zmíněna.

Z opačné strany lze narazit na 16megapixelový fotoaparát s přisvětlovacím LED bleskem, snímač otisků prstů a baterii s kapacitou 4 050 mAh. Navíc Xiaomi říká, že baterie se na 50% hodnotu dokáže nabít za jedinou hodinu. Z rozměrů stojí za zmínku tloušťka 8,65 mm nebo hmotnost 164 gramů. Základní výbavu uzavírá podpora LTE/VoLTE sítí (frekvence neupřesněny), Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS nebo funkce OTG.

Barevná provedení zastoupí stříbrná, šedá a zlatá varianta. Oficiální prodej základní verze (2 GB/16 GB) vypukne 17. ledna za lákavou cenu 152 dolarů (tj. cca 3 772 Kč).

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (3) Xiaomi Redmi Note 3 Pro (1)

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat