Dotekomanie.cz

Alcatel spouští u nás prodej odolných hodinek

Český a slovenský trh s chytrými hodinkami se rozšiřuje o jeden nový přírůstek z dílny společnosti Alcatel. Toto nositelné zařízení s názvem OneTouch Go Watch je už svým zpracováním primárně určené aktivním uživatelům, které může potěšit rozumně nastavená prodejní cena. Co se týče jejich funkčnosti, tak se nesetkáte s žádným nadstandardem. Za jediné plus k dobru lze označit kompatibilita s Androidem a také s jablečným iOS.

Hned ze začátku stojí zato ze základních funkcí zmínit možnost si nechat počítat ujité kroky, změřit srdeční tep, zobrazit spálené kalorie, monitorovat vlastní spánek nebo se přímo navigovat skrze spuštěnou aplikaci Google Mapy. Přední panel zabírá 1,22palcový IPS displej s rozlišením 240 x 204 pixelů. Získaná certifikace IP67 odpovídá odolnosti vůči nárazům, vodě a prachu. Spárování u Androidu (4.3 a výše) i iOS (7.0 a výše) probíhá přes Bluetooth 4.0 Low Energy.

Na hodinkách rovnou přečtete přijaté zprávy, takže není potřeba vytahovat telefon z kapsy. Dále nechybí upozornění na přijaté emaily, příchozí hovory, zprávy ze sociálních sítí, vzdálené ovládání fotoaparátu či přehrávače. Pokud například venku prší, tak hodinky vás upozorní na to, že byste doma neměli zapomenout deštník. Samozřejmostí jsou stopky, GPS, akcelerometr, gyroskop, výškoměr. Baterie o velikosti 225 mAh podle slov výrobce vydrží až 5 dní v plném provozu.

Díky vyměnitelným řemínkům jde vytvořit několik barevných variant (bílo-šedé, černo-červené, bílo-modro-zelené). Prodejní cena byla na našem trhu stanovena na 2 790 Kč, respektive 99,90 eur včetně daně.

Zdroj: Tisková zpráva

Zdroj: gowatch.alcatelonetouch.com

Exit mobile version