Dotekomanie.cz

Zjednodušte si prázdniny s pomocí Now On Tap

Nakupování dárků, cestování a různé párty dají občas člověku zabrat, obzvláště v tomto ročním období. Nyní si však můžete na androidích zařízeních ulehčit práci – stačí použít jednoduchou funkci Now On Tap. Google se tak zaměřuje na vylepšení své aplikace tak, aby uživatelé měli lehčí práci.

Máte na letišti něco vyzvednout? Pokud vám například známý pošle zprávu, v níž se nalézá číslo letu, stačí text označit – klepnout na něj – a podržet tlačítko domů, následně se vám zobrazí nabídka, v níž můžete nalézt potřebné potřebné informace, například stav letu.

Další potřebnou funkcí může být hledání čísla balíčku, který vám má dorazit. V podstatě to funguje velmi podobně, stačí označit text v emailu a Google následně – skrze funkci Now On Tap – zařídí zbytek. Můžete tak velmi rychle reagovat, aniž byste opustili aplikaci.

Podpora nových funkcí funguje pro jazyky – francouzština, němčina, španělština, italština, ruština nebo korejština. Časem se snad dočkáme širší podpory, v níž se možná objeví i náš rodný jazyk.

Zdroj: insidesearch.blogspot.cz

Exit mobile version