Dotekomanie.cz

King of Thieves – hra od tvůrců Cut the Rope je nově dostupná i pro Windows Phone

Vývojářské studio ZeptoLab, které stojí za populární sérií Cut the Rope, vydalo z počátku letošního roku novou hru King of Thieves pro Android a iOS. Nově je hra King of Thieves dostupná také pro Windows Phone, Windows 10 a Windows 10 Mobile v podobě univerzální aplikace. V této hře je vaším úkolem procházet mapou a překonávat nejrůznější překážky včetně toho, že se musíte snažit ukrást co nejvíce zlata a diamantů. Hru lze propojit s Facebookem a následně můžete hrát i se svými přáteli.

Kromě předpřipravených levelů od vývojářů si i vy sami můžete tvořit své vlastní, přičemž cílem je ochránit váš příbytek od vniknutí dalších hráčů, kteří se budou snažit ukrást vaše zlato a diamanty. Stejně tak se i vy můžete pokusit okrást ostatní hráče, čímž si polepšíte v celkovém žebříčku. Vaše pořadí v žebříčku je určeno počtem bodů z jednotlivých diamantů, na které máte vyhrazené místo ve svém příbytku a pomocí totemu můžete více diamantů spojovat do jednoho, čímž se uvolní více místa na další nasbírané diamanty.

Ve hře lze také nakupovat různá vylepšení pro vaši postavu, postupem času se zlepšujete vy i váš příbytek a hra je opravdu silně návyková, protože vás neustále vyzývá k plnění dalších a dalších úrovní, ze kterých získáváte cenné diamanty a mince. Pokud si chcete hru zahrát na Windows Phone, Windows 10 nebo Windows 10 Mobile, použijte odkaz či QR kód níže. Pro jistotu přikládáme také odkazy do Google Play a App Store, kde je hra taktéž dostupná, přičemž na všech třech systémech nabízí totožné funkce.

[winphone cena=“]king-of-thieves/9nblggh0hvg0[/winphone]

Zdroj: windowscentral.com

Exit mobile version