Dotekomanie.cz

GTA: Liberty City Stories přichází na iOS, brzy pak dorazí na Android

Rockstar Games vcelku nečekaně přináší herní pecku Grand Theft Auto: Liberty City Stories – deváté vydání této populární série, pro mobilní telefony. Zatím však jen pro uživatele iOS.  GTA Liberty City Stories bylo původně vydáno v roce 2005 pro Playstation Portable (PSP). Děj se odehrává ve stejném městě jako GTA 3.

Nejedná se ale jen o port z PSP. Hra nabízí totiž lepší grafický kabátek a to konkrétně nové textury ve vysokém rozlišení, vylepšené stíny, osvětlení a delší dohlednost. Majitele iPhonu 6s, iPhonu 6s Plus a iPadu Pro zcela jistě také potěší běh při 60 snímcích za sekundu. U nejnovějších iPhonů ještě zůstaneme, nově vydané GTA totiž podporuje 3D Touch. Pokud máte herní ovladač, budete ho také moci použít. V rádiích si můžete pak pouštět svoji hudbu.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories je k dispozici na App Store pro iPhone a iPad za 6,99 euro. Oficiálně jsou podporovány následující zařízení: iPhone 5 a novější, iPod touch 6. Gen, iPad 4. generace a novější, iPad Mini 2 a novější a iPad Pro. Již brzy by ale hra měla dorazit i na Android. Posléze je pak možné, že se dočkáme také GTA: Vice City Stories pro mobilní zařízení.

Exit mobile version