Dotekomanie.cz

Ulefone uWear aneb Apple Watch za hubičku i díky slevovému kupónu [sponzorovaný článek]

Dnes se podíváme na jednu velmi zdařilo kopii Apple Watch, která vynikne nejen cenou, ale i svou funkčností. Nabízejí totiž několik vychytávek jako je třeba voděodolný design, výdrž baterie až 7 dní či prvotřídní design. Pojďme si je představit podrobněji.

  

Ulefone uWear dohlíží na váš každodenní pohyb, kvalitu spánku a připomene vám, aby jste si odpočinuli. Po propojení s vaším telefonem můžete ovládat spoušť fotoaparátu a přehrávat hudbu přímo na vašem zápěstí. Integrovaný je také systém pro nalezení vašeho smartphonu. Samozřejmostí jsou notifikace ze všech různých sítí jako Twitter, Facebook či WhatsApp.

Co se designu týče, tak zařízení disponuje certifikací IP65, což zajistí odolnost vůči postříkání vodě a tak můžete bezproblémů s hodinkami třeba mýt nádobí. Displej má pak úhlopříčku 1,44 palce a krycí sklo je částečně zahnuté (2.5D). Unikátní průmyslový design pak přináší tenké a lehké zařízení za použití hliníku. Pásek je pak naprosto stejný jako ten u Apple Watch a je vyroben i ze stejného materiálu.

 

Celková velikost hodinek činí 26mm na šířku, 42mm na výšku a tloušťka je pak 10mm. K dispozici jsou ve dvou barvách (stříbrná a černá). Cena je asi to nejlepší na těchto hodinkách, momentálně je lze zakoupit za pouhých 29,99 dolarů (což je v přepočtu asi 750 Kč) v internetovém obchodě GearBest. Pokud ale použijete slevový kupón ‚uwear‘ dostanete slevu 7 dolarů, čímž vás vyjdou jen na 22,99 dolarů. Poštovné je pak zdarma. Kupujte zde.

Exit mobile version