Dotekomanie.cz

ML Manager – skvělá volba, jak extrahovat apk bez ROOTu

Operační systém Android sází na otevřenost systému. Díky tomu můžete dělat různé úpravy a máte mnohem více možností, než na systému uzavřeném.

ML Manager vám umožní extrahovat apk instalační balíčky a díky tomu již nebudete potřebovat instalovat danou aplikaci z obchodu Google Play. Manager má obrovskou výhodu v tom, že nepotřebujete mít své zařízení ROOTnuté. Aplikace působí jako správce nainstalovaných a je tomu skutečně tak, lze jej totiž využívat i jako managera aplikací v telefonu. Uvnitř se dají označovat aplikace hvězdičkou, takto k nim získáte nejrychleji přístup.

Hlavní funkcí je však možnost kliknout na tlačítko extract, díky čemuž dojde k uložení APK na vaši SD kartu. Jako bonus bych označil volbu share APK, která vaši aplikaci dokáže okamžitě sdílet s vašimi přáteli. V nastavení aplikace naleznete možnosti jako smazání všech doposud uložených apk jedním kliknutím, vlastní nastavení složky, kam se balíčky ukládají, seřazení aplikací dle jména a spousty dalších vymožeností.

Aplikace ML Manager je ke stažení zcela zdarma, uvnitř aplikace se nenacházejí žádné in-app platby. Pokud budete chtít podpořit vývojáře, můžete si zakoupit verzi PRO za skvělých 42 Kč. Podporován je operační systém Android.

Exit mobile version