iPad Pro se začne prodávat již zítra, a to dokonce i u nás

iPad Pro se začne prodávat již zítra, a to dokonce i u nás
2015-11-10T11:15:27+02:00
• 10. 11. 2015
3

V září na keynote vedle nových iPhonů Apple představil také jeden velký tablet. Tímto kouskem byl iPad Pro, který se nyní konečně dostává do prodeje. Apple totiž oznámil, kdy přesně a v jakých zemích se tento nový tablet začne prodávat. Do prodeje se dostane již 11. listopadu a ohledně dostupnosti máme dobrou zprávu.

ipadpro

Již v první vlně se totiž začne prodávat ve více než 40 zemích světa a mezi nimi nechybí ani Česká republika. Konkrétně bude 11. listopadu zahájen prodej v rámci online obchodu Applu a posléze do konce týdne má být iPad Pro dostupný i v běžných obchodech. Oficiální ceny nejsou zatím známy, předpokládá se ale start na 25 tisících za 32GB WiFi verzi. Posléze další dvě varianty se 128 GB úložištěm vyjde dle verze se slotem na SIM buď na 30 nebo 33 tisíc. Ceny to jsou ale pouze orientační.

Pokud tedy máte hluboko do kapsy, tak můžete mít tento tablet již opravdu brzy. Nezapomeňte ale, že stylus Apple Pencil ani Smart Keyboard nejsou součástí balení a přijdou na další nemalé peníze.

Seznam zemí, kde se začne iPad Pro prodávat:

Anguilla, Antigua a Barbuda, Austrálie, Rakousko, Belgie, Kanada, Kajmanské ostrovy, Čína, Česká republika, Dánsko, El Salvador, Finsko, Francie, Německo, Gibraltar, Grónsko, Guatemala, Hong Kong, Maďarsko, Irsko, ostrov Man, Itálie, Japonsko, Lichtenštejnsko, Lucembursko, Malajsie, Mexiko, Monako, Nizozemsko, Nový Zéland, Norsko, Polsko,  Portoriko, Portugalsko, Rusko, Singapur, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Thajsko, Trinidad a Tobago, Turecko, Spojené arabské emiráty, USA, Velká Británie, Uruguay a Panenské ostrovy.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Jiří Rossler

10. 11. 2015, 11:25

Co k tomu dodat? Vypadá ( a nejen to) skvěle.A za ty peníze to stojí zato ho koupit.

Zbynek Stekl

10. 11. 2015, 12:34

jojo nákup století :-D

ironie?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat