Hangouts 6.1 pro majitele iOS zařízení aktualizováno

Hangouts 6.1 pro majitele iOS zařízení [aktualizováno]
2015-12-01T12:20:29+02:00
• 1. 12. 2015
1

Aktualizováno 1. 12.

Máme zde další aktualizaci aplikace Hangouts pro iOS. Uživatelé nyní mohou stahovat verzi 6.1, v které na ně čeká několik novinek. Tou zásadní je podpora hodinek Apple Watch. Dále přibyla podpora odpovídání rovnou z notifikace, čehož bychom se mohli dočkat později i ve verzi pro Android. Samozřejmě se nezapomnělo na opravy chyb a další drobná vylepšení.

logo-app Hangouts Developer Zdarma iOS

Aktualizováno 10. 11.

V srpnu se majitelé iOS zařízení jako první dočkali Hangouts 4.0. V září na ně čekala verze 5.0 a nyní „se zpožděním“ dorazil Hangouts 6.0. Opět jen pro majitele iOS zařízení. Ačkoliv zde máme další významný skok v číslování, tak nejsou obsaženy velké změny. Dle popisu v obchodě nová verze obsahuje vylepšení notifikací, opravy v rámci přístupnosti a menší doladění pro iPhone 6s. Zatím netušíme, co Google sleduje tímto rychlým číslováním.

Původní článek 16. 9.

V červenci jsme se dočkali uvedení aplikace Hangouts 4.0 pro iOS, přičemž majitelé Androidů si museli počkat až do srpna. Záhy se verze pro iOS dočkala aktualizace na 4.1. Nyní Google opět dává k dispozici majitelům jablečného hardwaru něco napřed – Hangouts 5.0.

Ačkoliv dochází k velkému rozdílu v číslování, samotných novinek je již málo. Konkrétně se jedná jen o grafické drobnosti.

iOSHangouts-4_1-Photos-640x1136x 2015-09-16

Starší vs. novější

První rozdíl najdete u tlačítka pro odeslání. Nově je menší a více začleněné nad klávesnici, hlavně tak moc nevyčnívá. V podstatě došlo k přiblížení k Android verzi. Další změna se týká barevného zvýraznění textů. Mimo jiné došlo k aktualizaci loga Googlu na uvítací obrazovce a vylepšení přístupnosti.

2015-09-16 (1)

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Jiří Pleskot

10. 11. 2015, 14:16

Ani, 4.0 byl oproti 3.5 velká změna a zasloužila si nové číslo, ale proč po 4.1 hned 5.0 a po 5.0 hned 6.0 to nechápu. Vždyť tam kromě bugfixů snad nic nového není.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat