Dotekomanie.cz

Cyber Monday u GearBestu aneb slevy pokračují i po víkendu [sponzorovaný článek]

Black Friday se slaví u různých obchodů v rozdílných termínech a má i různou délku trvání. U GearBestu skončil již v pátek, ale pokud jste zmeškali nákup své vysněné elektroniky, stále není nic ztraceno. Začíná totiž další slevová akce zvaná Cyber Monday a i ta nabízí hned několik druhů zlevněného zboží.

Velmi výhodně lze zakoupit hned několik smartphonů, z nichž bychom rádi zmínili například dostupné Xiaomi Mi4C, které nabízí šestijádrový procesor Snapdragon 808 a v kombinaci se 3 GB RAM zaručí svižný chod systému i náročnějších her. Zakoupit ho lze za 259,49$, a to pouze v omezeném počtu 100 kusů, akce tedy platí jen do vyprodání zásob.

Dalším telefonem je ZTE Nubia My PRAGUE, který opět nabízí velmi výkonný hardware – osmijádrový procesor Snapdragon 615 a stejně jako u Xiaomi 3 GB paměti RAM. K tomu 13MPx fotoaparát a to vše jen za 318,66$ v rámci pondělní slevové akce. I zde je ovšem kusové omezení, pouhých 50 telefonů, což není mnoho a zájemci by si měli pospíšit.

 

A stejně jako při černém pátku i v pondělí jsme se dočkali široké nabídky tabletů. Mezi nimi je i Cube iwork8, který nabízí za pouhých 79,89$ procesor Atom x5-Z8300 od Intelu, k tomu disponuje ještě 2GB pamětí RAM a systémem je nejnovější Windows 10.

Pro náročnější zákazníky pak GearBest nabízí například Teclast X16, který taktéž běží na systému Windows 10, ale na rozdíl od levnějšího iwork8 nabízí hned 8 GB paměti RAM a procesorem je v tomto případě čtyřjádrový Intel Cherry Trail X7-Z8700. Tento kousek lze zakoupit za 338,69$ a je k dostání s 34% slevou.

Pokud vás nabídka zaujala, prohlédněte si ji v kompletní podobě v obchodu GearBest. Jen pro připomenutí dodáváme, že akce platí jen toto pondělí a u mnoha produktů se slevy vztahují jen na omezený počet kusů.

Exit mobile version