Dotekomanie.cz

Chytré hodinky NO.1 D3 mají dokonce i svítilnu [sponzorovaný článek]

Chytré hodinky Apple Watch jsou jistě populární, avšak jejich dostupnost či cenovka nepotěší každého. Proto pro vás máme řešení v podobě levnější alternativy. Internetový obchod Gearbest totiž nabízí chytré hodinky s názvem NO.1 D3, které jako by z oka vypadly právě hodinkám od Applu. Oproti nim dokonce nabízí několik funkcí navíc.

Hodinky NO.1 D3 nejsou závislé na žádném telefonu a po vložení microSIM fungují jako normální telefon v sítích GSM. Kromě SIM karty můžete vložit také paměťovou kartu microSD až do velikosti 32 GB. Hodinky dále mají vestavěný fotoaparát s rozlišením 0,3 MPx a také senzor pro měření srdečního tepu. Vychytávkou je také senzor pro měření UV záření a teploty. Zajímavostí je integrovaná svítilna.

Displej má úhlopříčku 1,22 palce a nabízí rozlišení 240×240. Jedná se samozřejmě o kapacitní displej. Uvnitř tepe speciální procesor určený pro chytré hodinky od MediaTeku – čip MTK6260A. Baterie slibuje dlouho výdrž a má kapacitu 350 mAh.

  

Pro spojení s telefonem poslouží technologie Bluetooth 3.0. K dispozici je i FM rádio. Ze sportovních funkcí měří vaše kroky a také monitorují váš spánek. Na hodinkách můžete také surfovat na internetu. Zařízení dokáže také zaznamenávat zvuk ve formátu wav a také si můžete přidávat připomínky. Samozřejmostí je pak synchronizace kontaktů a sms zpráv.

Chytré hodinky NO.1 D3 si můžete nyní předobjednat za krásnou cenu 22,99 dolarů v internetovém obchodě GearBest. K dispozici jsou v pěti barvách (zelená, růžová, černá, bílá a modrá), přičemž všechny stojí stejně.

Nezapomeňte také sledovat Facebook stránky GearBestu se všemi slevami na chytré hodinky.

Exit mobile version