Dotekomanie.cz

Black Friday u Geekbuying aneb spoustu produktů za hubičku [sponzorovaný článek]

Jako černý pátek (Black Friday) se v USA a Kanadě nazývá každoroční událost, kdy většina velkých obchodních řetězců zahajuje období výprodejů za výrazně snížené ceny. Černý pátek je vždy na konci listopadu, den po dnu díkůvzdání a se považuje za začátek předvánoční nákupní horečky. A touto akcí žije také celá řada internetových obchodů včetně dnes zmíněného obchodu Geekbuying.com.

Akce je to vskutku velkolepá a počet zlevněných produktů je opravdu nespočet. Pokud tuto navštívíte stránku, naleznete zde mimo jiné také celou řadu slevových kupónů. Většina z nich je pak platná až do 30. listopadu. Za zmínku stojí rozhodně 6% sleva pro všechny registrované a 5% sleva pro nové zákazníky na všechny produkty napříč celým portfoliem. Na některé další speciálnní kategorie je pak sleva ještě větší. Například na „wearables“ činí 7 procent, na značku Apple a Samsung pak dokonce 11 procent.

Kompletní nabídku slev naleznete zde

V akci je také speciálně spoustu zajímavých produktů. Slevy se zde pohybují okolo 50 %. Například kamerka Xiaomi Yi Cam stojí nyní 61,99 dolarů (v přepočtu asi 1500 Kč). Oproti standardní ceně 141 dolarů je to sleva 56 %. Nebo třeba telefon Leagoo Elite s osmi jádry a 3 GB RAM v čele s Androidem 5.1 nyní zakoupíte za poloviční cenu  a to 165,99 dolarů.

To ale není vše, obchod Geekbuying má v souvislosti s Black Friday ještě jednu akci a to speciální dočasnou slevu po dobu 48 hodin. Ta trvá od 27. listopadu od 7h do 29. listopadu do 7h ráno. Počet kusů je zde omezen a tak není čas čekat a vyplatí se nabídku sledovat. Výhodně zde můžete zakoupit třeba Xiaomi Redmi Note 2 nebo tablet s Windows 10.

Neváhejte a podívejte se zde na celou nabídku

 

Exit mobile version