Dotekomanie.cz

Youtube Gaming – nyní můžete streamovat z Androidu

Nedávno jsme vás informovali, že aplikace Youtube Gaming pro Android získá možnost streamování her a nejen jich. Dnes se tak děje, jelikož vychází verze 1.1, která disponuje všemi funkcemi a možnostmi. Nejenže můžete dělat živé přenosy, ale je zde i možnost nahrávání záznamu, který se později nahraje přímo na Youtube.

V tuto chvíli jsou k dispozici jen dvě rozlišení pro výsledné video – 720p nebo 480p. Při nahrávání do zařízení získáte následně možnost úpravy videa – zkrácení záznamu, přidání filtrů a přidání hudby.

Co se týče záznamu nebo streamování, tak je během procesu k dispozici plovoucí ovládací menu, kde je ukázán pohled přední kamery, což lze vypnout. Dále je zde možnost spuštění a zastavení záznamu nebo streamu, případně i ztlumení mikrofonu. V případě streamování jsou zde i komentáře.

Abyste mohli živě streamovat, musíte mít u svého kanálu povolenou tuto možnost – nastavení najdete zde. Aplikace mimo jiné dostala možnost importu odebíraných kanálů z Youtube a přidání videa na pozdější zhlédnutí.

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

Zdroj: androidpolice.com

Exit mobile version