Dotekomanie.cz

Street View nyní s podporou Cardboard [aktualizováno]

Aktualizováno 7. 10.

Před měsícem jsme se dočkali samostatné aplikace Street View a nyní získává významnou aktualizaci. Ta přináší podporu Cardboard, díky čemuž si můžete prohlížet panoramatické snímky skrze virtuální realitu.

APK ke stažení – instalujete na vlastní riziko

Původní článek 3. 9.

Google v tomto týdnu představil svou novou identitu, ale není to jediná novinka, kterou si na nás připravoval. Dlouhou dobu jsme si mohli užívat Street View v Google Mapách. Jednalo se spíše o součást, než o samostatnou aplikaci. Avšak verze 2.0 již není natolik závislá a dokonce přináší zajímavé novinky.

V první řadě na vás čeká mapa, v které se můžete pohybovat, případně používat pinch-to-zoom, a vybírat jednotlivá místa a objekty. V dolní části jsou umístěny záložky, kde naleznete nejrůznější sbírky, příklady, vlastní profil a soukromé fotografie. Samotná aplikace Street View slouží samozřejmě na prohlížení světa, ale také se jedná o centrum sférických fotografií. Kromě toho je zabudován i foťák pro pořizování takových snímků. Pokud byste náhodou vlastnili sférický foťák, lze jej napojit.

Zdroje: androidpolice.com, androidpolice.com

Exit mobile version