Dotekomanie.cz

LG V10 – skutečný top model s inovacemi

Společnost LG je známa svými top modely značenými písmenem G. Nyní ale přichází novinka LG V10, která by mohla nahradit původní top modelovou řadu, aspoň podle specifikací. Nečekejte jen mobil, jehož specifikace budou převyšovat jakýkoliv jiný. LG tentokrát sáhlo i do přihrádky nápadů a vytvořilo zařízení, které dává smysl, přičemž zde najdeme zajímavé experimenty.

První zajímavou specifikací je duální přední kamera, což potěší nejednoho příznivce selfie. Obě mají rovnou 5 MPx, takže se dá odhadovat, že už jen v tomto případě bude novinka excelovat. Samozřejmě musíme počkat na oficiální testy.

Selfie je sice zajímavá věc, ale ne každý propadl tomuto trendu. Naopak další specifikace potěší více lidí. Asi se občas přichytíte, že kontrolujete mobil příliš často, a to i jen kvůli tomu, abyste se podívali, kolik je hodin. Při tomto úkonu mnohdy dojde k aktivaci celého zobrazovacího panelu, což uloupne dost energie z baterie. Právě proto LG zakomponovalo do novinky menší displej nacházející se nad tím hlavním vedle foťáků.

Je určen především pro zobrazování běžných informací. Navíc je stále zapnutý, tudíž si nemusíte lámat hlavu s hledáním vhodného tlačítka nebo gesta pro rozsvícení displeje.

Tady nekončí vymoženosti modelu V10. LG se zaměřilo i na fotografické schopnosti, zejména pak na možnosti natáčení videí. Kvůli tomu je zde zakomponováno více mikrofonů, konkrétně 3, abyste mohli zachytit stereozvuk do videa. LG se zde chlubí manuálním módem pro natáčení videí, což má přinést větší možnosti při nahrávání.

LG se v tomto případě nezmiňuje o dostupnosti nebo ceně. Jestli se k nám dostane, ukáže jen čas.

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version