Dotekomanie.cz

Huawei Honor Zero – menší elegance na ruce [sponzorovaný článek]

201509211621596310

Společnost Huawei si udělala velmi dobré renomé a dokázala své produkty dostat až za hranice asijského trhu k nám na ten evropský a je nutno říci, že se jí zde vede nadmíru dobře. Uživatelé si mohou vybrat z mnohých produktů, a to ať už se jedná o telefony či tablety. Avšak jeden, dnes již poměrně zásadní, prvek ji v portfoliu chyběl – chytré hodinky.

Dnes vám tak představujeme Honor Zero, které disponují mnohými funkcemi a navíc jsou dosti elegantní, ač svou velikostí velmi malé. OLED dotykový displej má totiž jen 1,06 palce s rozlišením 128 x 128 pixelů.

Důležitou součástí hodinek je samozřejmě i baterie, přeci jen výdrž jeden den není příliš optimální. Ačkoliv baterie má pouze 70 mAh, je udávána výdrž až 15 dní, což je více než slušné – nabíjení trvá 1,5 hodiny. To vše je obaleno nerezovou ocelí, k níž je připojen pásek.

Dalším, co je třeba si říci, je seznam funkcí, jimiž hodinky disponují – Bluetooth 4.1,  zobrazení příchozího hovoru/zprávy, pedometr (krokoměr), sleep monitor (spánkový monitor) nebo možnost zavěsit příchozí hovor (podporuje pouze Android 5.0 a novější). Nakonec zde máme certifikaci IP68, díky níž jsou hodinky prachu i vodě odolné.

Již nyní si můžete Huawei Honor Zero koupit v internetovém obchodu Gear Best se slevou za cenu 88,89 $ (~ 2 231 Kč). Pokud však použijete kupón GBZERO, cena se vám snižuje až na 79,99 $ (~ 1 985 Kč). Doprava je zdarma a akce na ně platí ještě dalších pár dní.

Exit mobile version