Dotekomanie.cz

Acer Jade Primo s Windows 10 Mobile umí Continuum i bez drátů

Na veletrhu IFA ukázal Acer vůbec první telefon, který podporuje funkci Continuum. Když Microsoft minulý týden představoval nové Lumie 950 a 950 XL, spekulovalo se o možnosti provozování této funkce bez speciální dockovací stanice, což nakonec top modely od Microsoftu neumí.

Dnes ovšem pořádal Acer na Tchaj-Wanu další tiskovou konferenci, na které sdělil několik bližších informací ohledně svého telefonu. K těm nejzajímavějším pak patří možnost provozovat Continuum zcela bezdrátově pomocí technologie Miracast.

Stále je zde však možnost použít pro přeměnu telefonu na počítač klasický dock, který bude Acer společně s klávesnicí a myší dodávat v základním balení. Při koupi telefonu tedy obdržíte poměrně slušnou výbavu, se kterou se dá okamžitě na plno pracovat.

Telefon by měl být z hlediska specifikací jeden z nejlepších modelů, které Acer nabízí. Zatím není známá jeho prodejní cena a ani se neví, kdy se do prodeje dostane. Dříve než začátkem příštího roku to ale nebude. Pro lepší představu o telefonu přikládáme kromě fotografií také specifikace.

Zdroje: windowscentral.com, wmpoweruser.com

Exit mobile version