Dotekomanie.cz

Xiaomi MiFa – voděodolný, příruční bezdrátový reproduktor [sponzorovaný článek]

201509141052346782

V dnešní době s sebou nemít telefon může znamenat mnoho problémů. No a pokud si jej vezmete například na procházku do přírody, kde si chcete postit svou oblíbenou hudbu a relaxovat nebo si jen na verandě, balkónu či v pokoji rádi pouštíte hudbu, avšak reproduktor z telefonu není dost silný, tak máme pro vás menší záchranu.

Malé zařízení, které se vejde do kapsy, má velkou baterii a je voděodolné? Ano, přesně to je Xiaomi MiFa, bezdrátový reproduktor, který lehce schováte do ruky, připnete s karabinkou k pasu nebo jen zavěsíte vedle sebe. Navíc zařízení obsahuje technologii Bluetooth 2.1 + ERD, díky čemuž poskytuje kompatibilitu i s přístroji s verzí Bluetooth 1.2 – samozřejmostí je i podpora Bluetooth verze 4.

Vestavěná baterie o kapacitě 1100 mAh, která vydrží přehrávání hudby v rozmezí 8-12h, nabíjet zařízení můžete skrze microUSB konektor. S váhou 202 gramů se MiFa příliš neliší od většiny telefonů, tudíž je velmi lehké. Jako poslední vlastnost můžeme zmínit podporu microSD karty, tudíž si můžete pohodlně přehrávat písničky i ze zařízení, které na sobě má i tlačítka k tomu určená – zvýšení/snížení hlasitosti, play/pauza nebo další/předchozí skladba.

Kompatibilita – Android i iOS zařízení

Aktuálně si můžete zařízení pořídit v internetovém obchodu Gear Best, kde jej naleznete se slevou 23 % za cenu 42,47 $, což je v přepočtu přibližně 1 017 Kč. Jako vždy je doprava zdarma.

Exit mobile version