Dotekomanie.cz

Takee 1 Holographic – nabušený, avšak dosti zajímavý a levný počin z Číny [sponzorovaný článek]

Pravděpodobně jste o společnosti Estar neslyšeli, natož o jejím telefonu s názvem Takee 1 Holographic. Jedná se o velmi zvláštní a zajímavý telefon, s rozměry 152 x 77,3 x 9,9 mm a hmotností 175 gramů, který v sobě ukrývá výkon vlajkových lodí. Dokonce i některé komponenty má na poměrně slušné úrovni.

Design se dá přirovnat k modelu One od společnosti OnePlus, jedná se však o velmi vzdálené přirovnání. Na přední straně je velký 5,5palcový displej s Full HD rozlišením (1080 x 1920 pixelů), nad nímž je 5MPx kamerka. Vespod jsou pak umístěna senzorová tlačítka.

Pod šasi tepe 2GHz procesor MTK6592 od MediaTeku s osmi jádry a grafickým čipem Mali-450MP. Doprovází jej 2GB operační paměť a 32GB interní úložiště, jež si můžete rozšířit o dalších 64 GB. Naštěstí vložení microSD karty vás nijak neomezí ve využití dvou SIM karet. Baterie má kapacitu 2500 mAh a je vyjímatelná.

Na vrchu zad je 13MPx hlavní kamera. Dále už si můžeme zmínit pouze funkce, jež telefon obsahuje. Jedná se především o GSM, A-GPS, 3G, Bluetooth, Wi-Fi (802.11b/g/n), GPS a obvyklou sadu senzorů. Nakonec je důležité zmínit systém Android ve verzi 4.2, s možností aktualizace na novější verze.

Již nyní si můžete Takee 1 Holographic předobejdnat z internetového obchodu Gear Best, za cenu 129,99 $. To je v přepočtu přibližně 3 100 Kč. Sami tak musíte uznat, že se jedná velmi zajímavý telefon s okouzlujícím poměrem cena/výkon.

Exit mobile version