Dotekomanie.cz

HTC One E9+ s 2K displejem představen [aktualizováno]

Aktualizováno 17. 9.

Na pulty českých obchodů dorazil mobilní telefon HTC One E9+ za cenu 15 990 Kč. Bude tak konkurovat se svými parametry jiným top modelům. Otázka je, jestli zákazníky neodradí například použitý procesor MediaTek.

Technické specifikace

Původní článek 29. 3.

Dlouho se objevovaly spekulace kolem vybavenějších modelů od společnosti HTC. Právě dnes byl představen v Číně model One E9+, na druhý si budeme muset počkat.

Novinka nabízí 2K displej s úhlopříčkou 5,5 palce. Při takových parametrech se dostáváme na hustotu 534 ppi. Výkon je zajišťován 64bitovým procesorem MT6795M, který nabízí osm jader s taktovací frekvencí 2 GHz. Paměť RAM má 2 GB a interní úložiště poskytuje 16 GB. To lze dále rozšířit o microSD kartu o velikosti až 128 GB.

Na zadní straně se nachází 20MPx foťák se světelností f/2.2. Přední strana poskytuje UltraPixel kamerku s f/2.0. Taktéž se nezapomnělo na BoomSound reproduktory na přední straně. Kapacita baterie je 2 800 mAh.

Tato čínská verze nabízí dva sloty na nano SIM karty podporující LTE. V oblasti konektivity se nachází GPS, Bluetooth 4.1 a WiFi 802.11 ac. Tloušťka HTC One E9+ se zastavila na 7,49 milimetrech.

Prozatím nepadlo ani jedno slovo o dostupnosti nebo ceně. Konkrétně by se model One E9+ neměl dostat do Evropy, ale můžeme očekávat, že v dohledné době bude představena jeho světová verze One M9+. Čína by se měla dočkat ještě modelu One E9, který by měl nabídnout nižší specifikace.

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version